Cooking class

31 augustus 2023 - Sambirenteng, Indonesië

Hoi,

Helaas krijg ik de waterval foto’s er niet goed op, zijn steeds zwart. Het filmpje doet het wel. Onze laatste dag Noord Bali was erg leuk. Gisterochtend na het ontbijt op naar warung La Pasih, we werden in traditionele kleding gestoken en we hebben zelf gekookt en daarna gegeten. Het was erg leuk en lekker. En weer wat opgestoken en ideeën op gedaan voor thuis. Ook hebben we Pesang Tlengis gemaakt, een kruidig zelfgemaakt smeersel in een bananenblad wat op de barbecue gegaard is. Heel apart, maar best lekker. Ook een paar met vis gemaakt, die vonden de kids heerlijk. Daarna aan de gado gado. Zelf pindasaus gemaakt, wat we thuis zeker ook gaan doen. En ook nog een toetje, maar de naam vergeten…. Een leuke ervaring rijker!
Ik heb net de koffer ingepakt en we vertrekken over een half uurtje naar ons laatste adres hier op Bali, we gaan naar Ubud. Dat is weer richting het zuiden, wat meer in de buurt van het vliegveld. Weer een rit door de bergen van ongeveer 2,5 uur. Nu een zak mee, voor als er weer iemand wagenziek word. De man van de warung brengt ons er naar toe. In Ubud slapen we nog 2 nachtjes, en dan alweer richting Nederland!

Fijne dag!

xxx

1. Zwanette:
    31 augustus 2023
    Geniet nog ff van de laatste vakantie dagen in Ubud... krigen binnenkort wel uitnodiging om te komen eten ha ha
    Liefs Z
  2. Louis, christien:
    31 augustus 2023
    De vakantie alweer bijna voorbij, wat is het snel gegaan 🙈 geniet nog van de laatste dagen!! Alvast een hele goede reis naar huis!
  3. Louis, christien:
    31 augustus 2023
    De vakantie alweer bijna voorbij, wat is het snel gegaan 🙈. Geniet nog even van de laatste dagen, en alvast een goede reis naar huis😊